TAMRON SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD

Bajonett: Sony

Fénnyel festett szépségekhez.

 

Játssz a fénnyel és ragadd meg játékának a szépségét! Ez a nagy sebességű alap zoomobjektív, beépített VC képstabilizátorral bármit lehetővé tesz.

 

Páratlan gyorsaság és kiváló képminőség jellemzi az A007-et. 24-70mm-es zoomátfogással, a Tamron exkluzív VC képstabilizátorával* illetve USD ultrahangos autofókusz rendszerrel erős és megbízható eszköz kerül az értő fotográfus kezébe.

Mivel ez egy SP (Super Performance) objektív, a Tamron mérnökei kizárólag a kompromisszum nélküli képminőséget tartották szem előtt. Ezt szolgálják az alacsony szórású LD lencsetagok és az alacsony törésmutatóval bíró XR lencsék is. Az eredmény olyan kivételes képminőség, ami saját osztályának a legjobbjai közé emelei az A007-et.

Az f/2.8 melletti nagy sebességű és kör alakú blende* gyönyörű háttérelmosási lehetőségeket biztosít a kiemelkedően részletgazdag képminőség mellett.

Az objektív

 

 

* A Tamron objektívek teljesen kör alakú blendével rendelkezik, amit legalább két fokozatig biztosítanak a teljesen nyitott állapothoz képest.

Tiszta éles téma, krémesen lágy háttér

Élvonalban a képminőség

 

Az optika belsejében találhatóak alacsony (LD) és extra alacsony szórású lencsetagok is (XLD). Utóbbiak olyan különleges üvegből készülnek, ami a fluroithoz hasonló törésmutatóval rendelkezik. A törésmutató az anyagok fénytörési képességét méri: minél kisebb az érték, annál inkább alkalmas arra, hogy jó képminőséget biztosítson, és javítsa az optikai teljesítményt. Ennek az anyaghasználatnak köszönhető, hogy eltűnik a kromatikus aberráció, ami korábban sok problémát okozott a telefotó fotográfiában. A végeredmény így mindig torzításmentes, éles és magas színhűségű kép lesz az egész zoomtartományban.

USD

 

Az Ultrasonic Silent Drive (USD) egy új típusú autofókusz rendszerünk. Ezek a speciális ultrahangos motorok majdhogynem hangtalan és szokatlanul gyors  élességállítást tesznek lehetővé. A gyorsan mozgó, dinamikus fotótémákhoz, illetve a sportfotózás igényeinek kielégítésére fejlesztettük ki ezt a rendszert . Ilyen helyzetekben gyors, precíz, és időnként hangtalan élességállításra van szükség, és mindez ezzel az objektívvel lehetséges.

SP (Super Performance)

 

Két betű csak. Pedig micsoda hatással vannak a képminőségre! Az SP optikák a Tamron legkiválóbb termékei közé tartoznak. Nagy teljesítmény, kiemelkedő képminőség, innovatív megoldások. Mérnökeinknek teljesen szabad kezet adtunk az SP objektívek fejlesztésénél, egyedüli célként a kompromisszum nélküli, kiemelkedő képminőséget határoztuk meg. Az eredmény - úgy véljük - magáért beszél.