TAMRON SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2

Bajonett: Canon, Nikon, Sony

A legújabb csúcstechnikát építettük be ebbe a prémium kategóriás full-frame objektívbe: speciális lencséket, és két processzort is kapott!

 

Speciális, nagy tisztaságú üveglencsék használatával értük el,hogy kiemelkedő színvisszaadású és borotvaéles képeket készíthessük napjaink nagy pixelsűrűségű szenzoraival is. a Az objektív felépítése (17 lencsetag 12 csoportban) két extra fénytörésű (XR) elemet, három alacsony szórású (LD) lencsét, illetve három egyetlen üvegből formázott aszférikus lencsét tartalmaz, egy hibrid aszférikus lencsetag mellett. Ezek a lencsetagok együtt szűrik ki a kromatikus aberrációt, a transzverzális kromatikus aberrációt, a szférikus aberrációt és torzulást, továbbá biztosítják a kimagasló képminőséget, és az objektív kompakt méretét.

A kéznél lévő pillanat

Osztályának legjobbja,* 5 fényértéknyi stabilizálás** a kézi fotózáshoz

 

A Tamron VC (vibráció kompenzációs) képstabilizáló rendszere ebben az objektívben külön megerősítést kapott egy két darab processzor formájában. Ez az extra számítási kapacitás öt fényértéknyi előnyt ad a fotós kezébe, vagyis az adott expozíciós idő alatti kameramozgást a rendszer az ötödére csökkenti.*** Élvezd a szabad fotózást rázkódás- és elmosódásmentesen!

 

* A 24-70mm F/2.8 cserélhető objektívek között (DSLR vázakhoz) (2017 májusáig; Tamron)

** CIPA Standard Szabvány. Canon: EOS-5D MKIII kamerával tesztelve. Nikon: D810 kamerával tesztelve.

*** Az új kétmagos processzoregységgel

Az új központi irányítórendszer

 

Az A032 a Tamron legújabb objektívjeinek egyike. Épp ezért két olyan processzorral láttuk el, ami beágyazott digitális jelfeldolgozó blokkokat tartalmaz, a nagy sebességű adatfeldolgozás elősegítésére. Ez teszi lehetővé, hogy az objektív azonnal tudjon reagálni a kamera kéréseire és az objektív elmozdulására egyaránt.

eBAND bevonat a szellemképek és a becsillanások kiszűrésére

 

Az eBand egy nanostruktúrált lencsebevonat, ahol a struktúravastagság nem nagyobb, mint a kiszűrendő szögből beeső látható fény  lehetséges hullámhossza. A különböző bevonatok ideális elosztása a különböző lencsetagokon garantálja, hogy mindig szellemképtől, tükröződéstől és becsillanástól mentes képeket tudjunk készíteni.

Vigyázz az optikádra beépített napellenzőzárral

 

A napellenző egy önzáró mechanizmussal van ellátva, így ki van zárva, hogy használatközben magától leessen vagy megsérüljön.

Új lehetőségek: TAP-in dokkoló

 

A Tap-in dokkolóval frissíthető az objektív vezérlőszoftvere, egyedi autofókusz beállítások adhatóak meg, és testre szabhatóak az objektív egyéb funkciói is.

Miért ilyen kompakt?

 

A 24-70-es átfogás és f/2.8 fényerő mellett ez egy szokatlanul apró méretű és könnyű optika. Ez XR - extra magas fénytörésű - lencsetagoknak köszönhető. Ezek a lencsék a megszokottnál meredekebb szögben törik meg a fényt, így lencsék közelebb lehetnek egymáshoz, és úgy lehet kisebb az átmérőjük, hogy az objektív nem veszít a fényerejéből.

Extra fénytörésű

Hibrid aszférikus

Alacsony szórású

Egyetlen üvegből formázott

Ha érdekel, hol tudod biztonságosan, 5 év kibővített garanciával megvásárolni ezt az objektívet, nézz szét a hivatalos forgalmazóink termékei között!

Figyelem! A szürke importból származó termékek veszélyesek. Tovább információ...