TAMRON 70-210mm F/4 Di VC USD

Bajonett: Canon, Nikon

A teleobjektív-fejlesztés terén szerzett tapasztalataink legújabb csúcspontja a 70-210 mm-es F/4 Di VC USD objektív.

 

Az A034-et sokoldalúságra terveztük, így kiváló optikai teljesítmény jellemzi a teljes zoom-tartományban. Három LD (alacsony szórású) lencsetag alkalmazása lehetővé teszi, hogy az optika hatékonyan korrigálja a kromatikus aberrációkat, miközben tiszta, éles rajzolatot biztosít a kép szélein is. A maximális nagyítás aránya 1:3.1, ami a legmagasabb az osztályában,* és ultra-lágy bokeh  hatást biztosít. A speciális kialakítású optika belsejében két processzor is helyet kapott: ez biztosítja a számítási teljesítményt a villámgyors automatikus élességállítás és képstabilizálás párhuzamos használatához.

 

*A 70-200 mm-es full-frame vázakhoz készített cserélhető objektívek között (2018 januári felmérés - Tamron)

Fedezd fel a közelik izgalmas világát

 

A kategóriájában kivételesnek számító x0,32-es nagyítással és 0,95 m-es minimális tárgytávolsággal könnyedén olyan hatású képeket készíthetsz, amik lenyűgözően emelik ki a közeli témát a képeden.

Belső kialakítás

 

Ennek a zoomobjektívnek nem változik a hossza használat közben, a belső kialakításnak köszönhetően. A belső lencsetagok mozgatását úgy oldottuk meg, hogy csak minimális mértékben tolódjon arrébb az optika súlypontja, ez pedig stabil fényképezést, éles képeket jelent a gyakorlatban.

Időjárásálló konstrukció

 

Ezt objektívet nyugodtan előveheted rosszabb időjárási körülmények között is, nem lesz semmi baja, ha ráfröccsen egy kis víz. A frontlencsét zsír- és víztaszító magnézium-fluoriddal vontuk be.

Villámgyors élességállítás, stabil, éles képek

 

A gyors autofókusz és a megbízható képstabilizátor esszenciális egy teleobjektív esetében. A pillanat hamar elillan, a fotósnak gyakran gyorsan kell reagálnia. Ez az objektív az ilyen helyzetekben gyors és megbízható partner a fotós kezében. Két processzor dolgozik azon, hogy mindkét funkció párhuzamosan is elérhető legyen, maximális gyorsasággal. (Négy fényértéknyi képstabilizálás érhető el - CIPA; EOS -5D illetve Nikon D810 felhasználásával.)

Új lehetőségek: TAP-in dokkoló

 

A Tap-in dokkolóval frissíthető az objektív vezérlőszoftvere, egyedi autofókusz beállítások adhatóak meg, és testre szabhatóak az objektív egyéb funkciói is.

Opcionális Arca Swiss kompatibilis állványgyűrű

 

A magnéziumötvözetből készült könnyű gyűrű villámgyorsan rögzíthető és eltávolítható, az Arca Swiss többállású zárszerkezete pedig nagy mértékben segíti a kamera gyors pozicionálását.

Alacsony szórású

Ha érdekel, hol tudod biztonságosan, 5 év kibővített garanciával megvásárolni ezt az objektívet, nézz szét a hivatalos forgalmazóink termékei között!

Figyelem! A szürke importból származó termékek veszélyesek. További információ...