TAMRON 100-400mm F/4.5-6.3 Di VC USD

Bajonett: Canon, Nikon

A Tamron japán anyavállalata a 2017 októberében is  jelentette be hivatalosan a legújabb időjárásálló ultra-telefotó objektívjét, az A035 100-400mm F/4.5-6.3 Di VC USD-t. Az optika december elsején érkezett meg a hazai boltokba, így sok lelkes fotósnál kerülhet zoomobjektív a fa alá.

 

A full-frame vázakhoz készített, de APS-C gépekkel is használható időjárásálló objektív csendes és villámgyors élességállítást biztosító ultrahangos motorokkal, és a 4 fényértéknyi előnyt hozó VC  képstabilizátorral érkezik.

A rossz fényviszonyok között is kompromisszummentes szabad kézből történő fotózást biztosító stabilizálást egy kétprocesszoros beépített miniszámítógép teszi lehetővé, ami párhuzamosan dolgozza fel a fényképezőgépből és az optika saját szenzoraiból érkező jeleket.

 

Sokoldalú és hordozható teleobjektív

Csúcstechnológia szülte optika

 

Az általunk kifejlesztett speciális eBAND és BBAR lencsebevonat kompenzálja a becsillanást és a szellemképeket, illetve a kivételes gondossággal megformázott alacsony szórású LD lencsetagok korrigálják az aberrációkat.

Bővíthetőség

 

Az A035 kompatibilis az 1.4X telekonverterünkkel, illetve a TAP-in dokkolónkkal is. Ezzel testre szabhatod a képstabilizátort, az élességállítást és sok mást is.

Könnyű kaland

 

Az ultra-telefotó objektívek között az A035 osztályának az egyik legkisebb súlyú optikájának számít, amit a magnéziumötvözetből készült, könnyített szerkezetnek köszönhet. Talán nem is kéne külön kiemelnünk, de az elektromágneses rekeszvezérlés természetesen Nikon gépeknél is elérhető.