C:\Users\Acer\OneDrive\emporium\Tamron\assets\18_400\18_400_pic05.png

TAMRON 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD

Bajonett: Canon, Nikon

Csapj bele az extrém fotózásba a világ első*¹ 22.2x all-in-one ultra-telefotó objektívjével!

 

Örömmel mutatjuk be a világ első all-in-one ultra-telefotó objektívjét az APS-C mérethez. A 18-400mm-es átfogású  gyújtótávolság vége 600mm-nek felel meg 35 mm-en. Ez extrém nagyítást tesz lehetővé, és olyan torzításmentes perspektívát eredményez, ami csak telefotó optika segítségével érhető el.

 

Ez az objektív a teljes zoomtartományban képes kiemelkedő optikai teljesítmény nyújtani, a nagylátószögtől a telefotóig. Emellett az időjárásálló konstrukció szabad mozgást tesz lehetővé, és extrém utazásaink társává teszi ezt a sokoldalú objektívet.

 

A kompozíciónak csak a képzelet szab határt: egyetlen objektívvel készíthetünk nagylátószögű tájképet, és a következő pillanatban kiemelhetjük az ágra röppenő bagolyt, ugyanolyan kiemelkedő minőségben.

Az élővilág fotózása mellett a sportfotózás is népszerű alkalmazási területe egy ilyen rugalmas képességű objektívnek, de a Az 1:2.9 nagyítási arány a telemakrózást is lehetővé teszi.

 

*¹ A DSLR kamerákhoz készült objektívek között (2017 májusában; Tamron.jp)

All-in-one: bármi lehetséges

Megazoom

 

A megazoom osztály korábban soha nem látott nagyságú zoomtartományt fed le, a nagylátószögtől a telefotóig. Ez az objektív egy kategóriateremtő modell, úttörő megoldásoknak köszönhetően készült el. A hatalmas zoomtartomány kompakt mérettel, éles képpel és alacsony súllyal párosul, így ez az objektív ideális választás a legtöbb fényképezési helyzethez.

620mm egy kávéspohárba sűrítve

 

Mostanáig az ulta-telefotó egyet jelentett a nagy nagy és nehéz objektívek cipelésével. Azért fejlesztettük ki az all-in-one ultra-telefotó technológiát, hogy a fotósnak elég legyen egyetlen kompakt méretű optikát magával vinnie. Egészen más az utazás, ha csak egyetlen 121,4mm-es, 705g*² súlyú objektívet kell magunkkal vinni, és minden fotózási lehetőség a rendelkezésünkre áll.

 

*² A súly és a hossz értékek a Nikon bajonettes objektívre vonatkoznak

Pontos és precíz, kényelmesen kompakt

 

A Tamron egyedi fejlesztésű, változtatható nyomatékú fókuszmeghajtása (HLD - High/Low torgue-modulated Drive) energiatakarékosabb, gyorsabb, pontosabb és csendesebb, mint a korábbi megoldások. Mindezt a mozgatórendszer nyomatékának modulálásával értük el: A nagyobb és nehezebb lencsetagokat ugyanolyan gyorsan és pontosan tudjuk mozgatni, mint a kisebb és könnyebb elemeket.

Elbűvölő ráadás, hogy a fókusz a rendszer manuál módba állítása nélkül is kézzel utánállítható.

Éles, részletgazdag telefotók

 

Mi Vibration Compensationnek, röviden VC-nek hívjuk az optikai képstabilizáló rendszerünket. Ez a bonyolult rendszer teszi lehetővé, hogy rendkívül kevés fény mellett is tudjunk állvány nélkül, szabadon fotózni. A komplex vezérlőcsipnek köszönhetően éjszaka is elmosódásmentes telefotókat lehet vele készíteni.

Új lehetőségek: TAP-in Konzol

 

A jövő elkezdődött: A Tap-in Konzollal frissítheted az objektív vezérlőszoftverét, egyedi autofókusz beállításokat adhatsz meg, és testre szabhatod az objektív egyéb funkcióit is.