TAMRON SP 35mm F/1.8 Di VC USD

Bajonett: Canon, Nikon

Az új SP széria, a legjobb képminőségért

 

Technológiailag fejlett rendszerek között, nagy pixelsűrűségű szenzoroknál érzik a legjobban magukat az SP széria objektívjei. Kivételes optikai teljesítmény, lenyűgöző funkcionalitás, és elegáns megjelenés: ez a SP 35mm F/1.8 Di VC USD.

 

Ez egy 35mm-es "alapobjektív", ami a beépített VC képstabilizátornak köszönhetően könnyű, szabad kezes fotózást tesz lehetővé, akár gyenge fényviszonyok között is. A minimális tárgytávolság mindössze 0,2m, és kivételes képminőség teljesen nyitott blende mellett is rögtön észrevehető.

Közelebb a közelponthoz

Közeli helyeken: 0,2m minimális tárgytávolság

 

Kreatív lehetőségek soha nem látott tárháza nyílik meg előttünk a 20 centiméteres közelpontnak köszönhetően. Férkőzz a téma közelébe, és ragadd meg a pillanatot!

Innovatív és különleges alapobjektív gyorsan mozgó f/1.8 blendével

 

A japán csúcstechnológia legjava teszi mindezt lehetővé. Letisztult, elegáns megjelenés, kiemelkedő fényerő, soha nem látott gyorsaság.

Nagy teljesítmény F/1.8 rekesz mellett

 

A kiemelkedő fényerőhöz elképesztő részletgazdagság és rendkívüli gyorsaság társul. Ez teszi igazán kivételessé ezt az optikát, és persze a speciális szoftverrel megerősített VC képstabilizátor rendszer, ami rossz fényviszonyok között is lehetővé teszi a szabad kezes fényképezést.

VC  - Képstabilizálás

 

A nagy pixelsűrűségű szenzorokkal készített képeken a legkisebb bemozdulás is látszik. A kivételes képminőség megőrzését  csak állványos fotózással vagy egy különlegesen erős képstabilizátorral tudjuk elérni. A 35mm-es, fix gyújtótávolságú full-frame objektívek között ez az első, ami ilyen erejű képstabilizátorral készül.