TAMRON SP 90mm F/2.8 MACRO 1:1 Di VC USD

Bajonett: Canon, Nikon, Sony

Fejlett funkciók és alapos mérnöki minőség

 

Az SP 90mm F/2.8 MACRO 1:1 Di VC USD  (F017)  a Tamron legendás 90mm-es objektívjeinek a legújabb példánya, az előző 90mm-es makró optikának az utódja. Mérnökeink növelték az optikai teljesítményt, és a műszaki lehetőségek kibővültek: XY iránykompenzáció is került a képstabilizátorba.

 

A tökéletes képstabilizáláshoz egy gyorsulásmérőt is építettünk ebbe az objektívbe, ami két gyro-szenzorral együttműködve képessé teszi VC rendszert az XY síkban történt elmozdulások korrigálására. Ez eredmény: tökéletesen stabilizált, tűéles kép.

 

Az USD ultrahangos fókuszmotor vezérlőszoftverének a fejlesztésével sikerült még gyorsabbá tennünk az élességállítást. Az objektív időjárásálló, a frontlencse pedig víz- és szennyeződéstaszító magnézium-fluorid bevonatot kapott.

Makró, szabad kézből

Kiemelkedően tiszta és tükröződésmentes kép

 

Az optika belsejében 14 lencsetag található 11 csoportba rendezve. Az szerkezetben találhatóak alacsony szórású lencsetagok (LD), és extra alacsony szórású XLD lencsetagok is.

 

Az új generációs BBAR (Broad-Band Anti-Reflection - Szélessávú Visszaverődésgátló) bevonatot az ultra-nagylátószögű lencsékhez optimalizáltuk. Itt különböző vastagságú magnézium-fluorid rétegekkel különböző hullámhossztartományokban szűrik ki a nem kívánatos fényeket.

Az eBand egy nanostruktúrált lencsebevonat, ahol a struktúravastagság nem nagyobb, mint a kiszűrendő szögből beeső látható fény  lehetséges hullámhosszai. A különböző bevonatok ideális elosztása a különböző lencsetagokon garantálja, hogy mindig szellemképtől, tükröződéstől és becsillanástól mentes képeket tudjunk készíteni.