Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di III VC

Canon, Sony

A tükör nélküli, cserélhető objektíves fényképezőgépekhez való nagyteljesítményű zoom objektív kitűnő minőségű képet alkot kompakt és könnyű méretű házban

 

Nagyteljesítményű zoom objektív kitűnő képminőséggel, 18-200mm tartománnyal (megfelel 28-310mm-nek a 35mm-es formátumban), VC (Vibration Compensation - Optikaiképstabilizátor) funkcióval, és csendes léptető motorral az autofókusz mechanizmushoz. Élvezze a kényelmesebb videokészítési lehetőségeket, és a kibővített fényképezései opciókat.

 

 

· Ez az objektív nem használható a beépített tükördobozzal rendelkező digitális tükörreflexes (SLR) fényképezőgépekhez, illetve a 35mm-es filmhez való tükörreflexes (SLR) fényképezőgépekhez.

· Ez a termék megfelel az Olympus Imaging Corporation és a Panasonic Corporation által létrehozott "Micro Four Thirds System Standard" ("Mikro négyharmados rendszerszabvány") követelményeinek. A Micro Four Thirds™ és a Micro Four Thirds logo jelzések az Olympus Imaging Corporation kereskedelmi védjegyei vagy bejegyzett kereskedelmi védjegyei Japánban, az Egyesült Államokban, az Európai Unióban és más országokban. A jelen dokumentumban található cég- és terméknevek az illető tulajdonosaik kereskedelmi védjegyei vagy bejegyzett kereskedelmi védjegyei.

· Ez az objektív nem használható a beépített tükördobozzal rendelkező semmilyen digitális tükörreflexes (SLR) fényképezőgéphez, illetve a 35mm-es filmhez való semmilyen tükörreflexes (SLR) fényképezőgéphez.

· Ennek a modellnek a Sony verziója megfelel az E-mount szerelék követelményeinek. Kifejlesztésére az után került sor, hogy a Sony Corporation nyilvánosságra hozta az E-mount szerelék alapvető műszaki adatait.

 

Szenzor

Gyújtótávolság [mm]

Legtágabb rekeszérték

Minimális tárgytávolság [m]

Maximális nagyítási arány

Szűrőmenet mérete [mm]

Súly [g]

Gyártói cikkszám

Szerkezet

Látószög

Rekeszlamellák száma

Legkisebb rekeszérték

Méret [mm]

Szín

MILC APS-C

18-200

F/3.5-6.3

0.50

1:3.7

62

460

B011

13-17

75°33'-7°59'

7

F/22

68x96.7

Fekete, Ezüst