Tamron AF 18-270mm F/3.5 -6.3 Di II VC PZD

Bajonett: Canon, Nikon, Sony

A VC és PZD funkciókkal felszerelt nagyteljesítményű zoom objektív, ami 15x zoomot biztosít a 18mm-től a 270mm-ig terjedő tartományban, a háza pedig könnyű és kompakt.

Éles, tiszta képminőséget nyújtva javítja a fényképészet kifejezőerejét.

Szenzor

Gyújtótávolság [mm]

Legtágabb rekeszérték

Minimális tárgytávolság [m]

Maximális nagyítási arány

Szűrőmenet mérete [mm]

Súly [g]

Gyártói cikkszám

Szerkezet

Látószög

Rekeszlamellák száma

Legkisebb rekeszérték

Méret [mm]

Szín

APS-C

18-270

F/3.5-6.3

0.49

1:3.8

62

450

B008

13-16

75-6

7

F/22-40

74.4 x 88

Fekete

Kompakt zoom, professzionális minőség

Megazoom

 

A megazoom osztály korábban soha nem látott nagyságú zoomtartományt fed le, a nagylátószögtől a telefotóig. Ez az objektív egy kategóriateremtő modell, úttörő megoldásoknak köszönhetően készült el. A hatalmas zoomtartomány kompakt mérettel, éles képpel és alacsony súllyal párosul, így ez az objektív ideális választás a legtöbb fényképezési helyzethez.

PZD - tűéles és gyors élességállítás

 

Ebben az objektívben ultrahangos motorok mozgatják a lencséket. Az ultrahangos motor egy olyan speciális villanymotor, amelyben a forgórész elmozdulását az álló részben piezoelektromos úton keltett ultrahang rezgések váltják ki. Ez csendesebb, gyorsabb és pontosabb autófókuszt tesz lehetővé, mint a hagyományos motorok.

VC képstabilizálás (Vibration Compensation)

 

A gyors autófókusz nem elég: fontos, hogy a bemozdulásos elmosódást is elkerüljük. A Tamron VC objektívek kiállták a próbát: elmosódás nélküli, éles képeket készítenek, rossz fényviszonyok között is.

 

A Sony vázakhoz készült objektívek nem használnak optikai képstabilizálást, mivel ez a funkció be van építve a Sony fényképezőgépekbe.