Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2

Bajonett: Canon, Nikon, Sony

Szofisztikált dizájn és kimagasló optikai teljesítmény az igazán kivételes pillanatok tökéletes megragadásához

 

Speciális, nagy tisztaságú üveglencsék használatával értük el,hogy kiemelkedő színvisszaadású és borotvaéles képeket készíthessük napjaink nagy pixelsűrűségű szenzoraival is. a Az objektív felépítése (17 lencsetag 12 csoportban) két extra alacsony szórású elemet, három alacsony szórású lencsét, illetve három üvegből öntött, aszférikus lencsét tartalmaz egy hibrid aszférikus lencsetag mellett. Ezek együtt szűrik ki a kromatikus aberrációkat, a transzverzális kromatikus aberrációt, a szférikus aberrációt és torzulást, továbbá biztosítják a kimagasló képminőséget.

 

Szenzor

Gyújtótávolság [mm]

Legtágabb rekeszérték

Minimális tárgytávolság [m]

Maximális nagyítási arány

Szűrőmenet mérete [mm]

Súly [g]

Gyártói cikkszám

Szerkezet

Látószög

Rekeszlamellák száma

Legkisebb rekeszérték

Méret [mm]

Szín

Full-Frame

15-30

F/2.8

0.28

1:5

N/A

1100

A032

13-18

110°32-71°35’

9

F/22

98.4 x 145

Fekete

 

A kéznél lévő pillanat

Osztályának legjobbja* 5 fényértéknyi stabilizálás** a kézi fotózáshoz

 

A Tamron VC (vibráció kompenzációs) képstabilizáló rendszere ebben az objektívben külön megerősítést kapott egy kétmagos processzor formájában. Ez az extra számítási kapacitás teszi lehetővé, hogy az adott expozíciós idő alatti kameramozgást a rendszer az ötödére csökkentse.*** Élvezd a szabad fotózást rázkódás- és elmosódásmentesen!

 

* A 24-70mm F/2.8 cserélhető objektívek között (DSLR vázakhoz) (2017 májusáig; Tamron)

** CIPA Standard Szabvány. Canon: EOS-5D MKIII kamerával tesztelve. Nikon: D810 kamerával tesztelve.

*** Az új kétmagos processzoregységgel)

Az új központi irányítórendszer a nagy sebesség és precízió letéteményese

 

Az A032 a Tamron legújabb objektívjeinek egyike. Épp ezért egy olyan kétmagos processzorral láttuk el, ami beágyazott digitális jelfeldolgozó blokkokat tartalmaz, a nagysebességű adatfeldolgozás elősegítésére. Ez teszi lehetővég, hogy az objektív azonnal tudjon reagálni a kamera kéréseire, és az objektív elmozdulására egyaránt.

eBAND bevonat a szellemképek és a becsillanások kiszűrésére

 

Az eBand egy nanostruktúrált lencsbevonat, ahol a struktúravastagság nem nagyobb, mint a kiszűrendő szögből beeső látható fény  lehetséges hullámhosszai. A különböző bevonatok ideális elosztása a különböző lencsetagokon garantálja, hogy mindig szellemképtől, tükröződéstől és becsillanástól mentes képeket tudjunk készíteni.

Vigyázz az optikádra beépített napellenzőzárral

 

A napellenző egy önzáró mechanizmussal van ellátva, így ki van zárba, hogy használatközben magától leessen vagy megsérüljön.

Új lehetőségek: TAP-in Konzol

 

A jövő elkezdődött: A Tap-in Konzollal frissítheted az objektív vezérlőszoftverét, egyedi autofókusz beállításokat adhatsz meg, és testre szabhatod az objektív egyéb funkcióit is.