TAMRON SP AF 90mm f/2.8 Di MACRO 1:1

Bajonett: Canon, Nikon, Sony, Pentax

A legendás 90 mm-es

 

A Tamron legendás makró objektíve híres a lágy és gyönyörű elmosódott hatásairól. Egy közepes teleobjektív természetes perspektívájának hála, az objektív a makró fényképezésen kívül portrékhoz is nagyszerű választás. Vedd kézbe a legendát, és fotózd le a világot!

Krémesen lágy háttér, élethű színek

Élvonalban a képminőség

 

Az optika belsejében találhatóak alacsony (LD) és extra alacsony szórású lencsetagok is (XLD). Utóbbiak olyan különleges üvegből készülnek, ami a fluroithoz hasonló törésmutatóval rendelkezik. A törésmutató az anyagok fénytörési képességét méri: minél kisebb az érték, annál inkább alkalmas arra, hogy jó képminőséget biztosítson, és javítsa az optikai teljesítményt. Ennek az anyaghasználatnak köszönhető, hogy eltűnik a kromatikus aberráció, ami korábban sok problémát okozott a telefotó fotográfiában. A végeredmény így mindig torzításmentes, éles és magas színhűségű kép lesz az egész zoomtartományban.

1:1 Makró

 

Ennek a lencsének 1:1 nagyítási aránya van, így a legapróbb részletekre is rá lehet fókuszálni. Közelikhez, állatokhoz és növényekhez,  csendélethez ideális választás. A kivételes képminőségnek hála portréfotósok körében is népszerű a 272E.