TAMRON SP AF 70-200mm f/2.8 Di LD [IF] MACRO

Bajonett: Canon, Nikon, Sony, Pentax

Az A001 olyan könnyű súlyú, nagy fényerejű, gyors zoomobjektív, amely megkönnyíti az F/2.8 rekeszű telefotók készítését, bármerre is utazzon az ember.

 

Áttörést értünk el a könnyű súlyú kialakítás terén, ez a gyors zoom teleobjektív bámulatos mobilitást biztosít. Ez az objektív minden alkalommal meghaladja az elvárásokat a gyors, F/2,8 rekeszértékével, valamint a merészen homályos eredményekkel, amelyektől szinte "kiugrik" a tárgy a fényképről. Az objektív kivételes közelfókusz teljesítménnyel is büszkélkedik, a minimális tárgytávolsága 0,95 m az egész zoomtartományban (1:3.1 makronagyítás 200mm-en).

Gyors, megbízható, professzionális

Élvonalban a képminőség

 

Az optika belsejében találhatóak alacsony (LD) és extra alacsony szórású lencsetagok is (XLD). Utóbbiak olyan különleges üvegből készülnek, ami a fluroithoz hasonló törésmutatóval rendelkezik. A törésmutató az anyagok fénytörési képességét méri: minél kisebb az érték, annál inkább alkalmas arra, hogy jó képminőséget biztosítson, és javítsa az optikai teljesítményt. Ennek az anyaghasználatnak köszönhető, hogy eltűnik a kromatikus aberráció, ami korábban sok problémát okozott a nagy gyújtótávolságú fotográfiában. A végeredmény így mindig torzításmentes, éles és magas színhűségű kép lesz az egész zoomtartományban.