TAMRON SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD

Bajonett: Nikon

Első generációs 24-70mm-es optikánkat kivezettük a magyar piacról, helyét a második generációs testvére veszi át. Az utolsó (Nikon bajonettes) darabok kedvezményes áron vásárolhatóak meg partnereinknél.

 

Páratlan gyorsaság és kiváló képminőség jellemzi az A007-et. 24-70mm-es zoomátfogással, a Tamron exkluzív VC képstabilizátorával* illetve USD ultrahangos autofókusz rendszerrel erős és megbízható eszköz kerül az értő fotográfus kezébe.

Mivel ez egy SP (Super Performance) objektív, a Tamron mérnökei kizárólag a kompromisszum nélküli képminőséget tartották szem előtt. Ezt szolgálják az alacsony szórású LD lencsetagok és az alacsony törésmutatóval bíró XR lencsék is. Az eredmény olyan kivételes képminőség, ami saját osztályának a legjobbjai közé emeli az A007-et.

Az f/2.8 melletti nagy sebességű és kör alakú blende* gyönyörű háttérelmosási lehetőségeket biztosít a kiemelkedően részletgazdag képminőség mellett.

 

 

* Ez az optika kör alakú blendével rendelkezik, amit legalább két fokozatig biztosít a teljesen nyitott állapothoz képest.

Tiszta éles téma, krémesen lágy háttér

Élvonalban a képminőség

 

Az optika belsejében találhatóak alacsony (LD) és extra alacsony szórású lencsetagok is (XLD). Utóbbiak olyan különleges üvegből készülnek, ami a fluroithoz hasonló törésmutatóval rendelkezik. A törésmutató az anyagok fénytörési képességét méri: minél kisebb az érték, annál inkább alkalmas arra, hogy jó képminőséget biztosítson, és javítsa az optikai teljesítményt. Ennek az anyaghasználatnak köszönhető, hogy eltűnik a kromatikus aberráció, ami korábban sok problémát okozott a telefotó fotográfiában. A végeredmény így mindig torzításmentes, éles és magas színhűségű kép lesz az egész zoomtartományban.

USD

 

Az Ultrasonic Silent Drive (USD) az egyik csendes autofókusz-rendszerünk. Ezek a speciális ultrahangos motorok majdhogynem hangtalan és szokatlanul gyors  élességállítást tesznek lehetővé. A gyorsan mozgó, dinamikus fotótémákhoz, illetve a sportfotózás igényeinek kielégítésére fejlesztettük ki. Ilyen helyzetekben gyors, precíz, és időnként hangtalan élességállításra van szükség, és mindez ezzel az objektívvel lehetséges.

SP (Super Performance)

 

Két betű csak. Pedig micsoda hatással vannak a képminőségre! Az SP optikák a Tamron legkiválóbb termékei közé tartoznak. Nagy teljesítmény, kiemelkedő képminőség, innovatív megoldások. Mérnökeinknek teljesen szabad kezet adtunk az SP objektívek fejlesztésénél, egyedüli célként a kompromisszum nélküli, kiemelkedő képminőséget határoztuk meg. Az eredmény - úgy véljük - magáért beszél.