TAMRON 28-300mm f/3.5-6.3 Di VC PZD

Bajonett: Canon, Nikon, Sony

Az all-in-one objektívek azok a speciális, kompakt méretű optikáink, amik a nagylátószögtől a telefotóig terjedő zoomtartománnyal rendelkeznek.

 

Aprólékos és kitartó fejlesztés gyümölcse ez a full-frame vázakhoz készült objektív. Fantasztikus  optikai teljesítménye, és a rugalmas alkalmazhatósága miatt a legtöbb fényképészeti feladatot meg tudjuk oldani vele. Kompakt méretéből és kicsi súlyából adódóan kényelmes használni és könnyű utazni vele. Ilyen egy utazózoom.

A sokoldalúságot egy rendkívül gyors, ultrahangos motorokkal működtetett automatikus élességállító rendszer, és az általunk kifejlesztett VC optikai képstabilizátor segíti.

Fotózz bármit, bármikor

PZD - tűéles és gyors élességállítás

 

Ebben az objektívben ultrahangos motorok mozgatják a lencséket. Az ultrahangos motor egy olyan speciális villanymotor, amelyben a forgórész elmozdulását az álló részben piezoelektromos úton keltett ultrahang rezgések váltják ki. Ez csendesebb, gyorsabb és pontosabb autófókuszt tesz lehetővé, mint a hagyományos motorok.

VC képstabilizálás (Vibration Compensation)

 

A gyors autófókusz nem elég: fontos, hogy a bemozdulásos elmosódást is elkerüljük. A VC objektívek kiállták a próbát: elmosódás nélküli, éles képeket készítenek, igencsak rossz fényviszonyok között is.

 

A Sony vázakhoz készült objektívek nem használnak optikai képstabilizálást, mivel ez a funkció be van építve a Sony fényképezőgépekbe.

Cseppálló konstrukció

 

A szabadtéri örömfotózásnak nem lesz akadálya egy kis víz: Ezt az objektívet időjárásálló szigeteléssel terveztük. Ez azt jelenti, hogy a ráfröccsenő vízcseppek nem ártanak neki, de folyó vízbe természetesen nem tanácsos beleejteni.

Ha érdekel, hol tudod biztonságosan, 5 év kibővített garanciával megvásárolni ezt az objektívet, nézz szét a hivatalos forgalmazóink termékei között!

Figyelem! A szürke importból származó termékek veszélyesek. További információ...