TAMRON SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2

Bajonett: Canon, Nikon

Az új 70-200 (A025) zoomobjektívünket full-frame DSLR kamerákhoz fejlesztettük ki, de APS-C vázakhoz is használható.  Az új modell több területen is fejlődött elődjéhez képest.

 

Alaposan felülvizsgáltuk a korábbi típus optikai, mechanikus és elektronikai tulajdonságait és továbbfejlesztettük őket. Nőtt az autófókusz sebessége és pontossága, megújult a VC (rezgéscsillapítás) működése, illetve csökkent a közelpont távolsága. Az új funkciók közé tartozik még a saját fejlesztésű eBAND bevonatunk, valamint az időjárásálló kialakítás, a magnézium-fluorid frontlencse-bevonat, továbbá a kompatibilitás az új telekonvertereinkkel. Ezt a teleobjektívet bárhová magunkkal vihetjük a hegyi csúcstámadástól kezdve a tengeri túrahajózásig.

Részletgazdagság és gyönyörű bokeh

Minden részlet továbbfejlesztésre került az elődhöz képest: magasabb képminőség és szebb bokeh jellemzi az A025-öt az elődhöz képest. Az optikai konstrukció  különösen alacsony szórású (XLD), illetve alacsony szórású elemeket (LD) is tartalmaz. A saját fejlesztésű eBAND bevonatunk minimalizálja a szellemképeket és a becsillanásokat. A krémesen elmosott háttér és a kiemelkedően szép bokeh pedig gyönyörű hátteret kínál minden fotózáshoz. A részletgazdag téma és lágy háttér együttes megvalósítása az a varázslat, amit ami a Tamron SP objektíveket valóban egyedivé teszi.

Minimális tárgytávolság: 0,95m

 

Az előd 1.3m-es minimális tárgytávolságát sikerült 0,95m-re csökkenteni, ami 1:6,1-es nagyítási arányt jelent.

Gyorsan a lényegre

 

Az Ultrasonic Silent Drive (USD) a legújabb AF rendszerünk újítása. Ezek a speciális ultrahangos motorok majdhogynem hangtalan és szokatlanul gyors  élességállítást tesznek lehetővé. Gyorsan mozgó dinamikus témák fotózására, illetve a sportfotózás igényeinek kielégítésére fejlesztettük ki ezt a rendszert. Ilyen helyzetekben gyors, precíz, időnként hangtalan élességállításra van szükség. Mindez ezzel az objektívvel lehetséges.

Osztályának legjobbja* 5 fényértéknyi stabilizálás** a kézi fotózáshoz

 

A Tamron VC (vibráció kompenzációs) képstabilizáló rendszere ebben az objektívben külön megerősítést kapott egy kétmagos processzor formájában. Ez az extra számítási kapacitás öt fényértéknyi előnyt ad a fotós kezébe, vagyis az adott expozíciós idő alatti kameramozgást a rendszer az ötödére csökkenti.*** Élvezd a szabad fotózást rázkódás- és elmosódásmentesen!

 

* A 24-70mm F/2.8 cserélhető objektívek között (DSLR vázakhoz) (2017 májusáig; Tamron)

** CIPA Standard Szabvány. Canon: EOS-5D MKIII kamerával tesztelve. Nikon: D810 kamerával tesztelve.

*** Az új kétmagos processzoregységgel)

Kompatibilis az új Tamron telekonverterekkel

 

Az SP 70-200mm G2 kompatibilis az új telekonvertereinkkel. Az 1,4x és 2,0x nagyítást lehetővé tévő konverterek akár 400mm-re növelhetik a végső gyújtótávolságot.

Új lehetőségek: TAP-in dokkoló

 

A jövő megérkezett: A Tap-in dokkolóval magad frissítheted az objektív vezérlőszoftverét, egyedi autofókusz beállításokat adhatsz meg, és testre szabhatod az objektív egyéb funkcióit is.

Alacsony szórású

Extra alacsony szórású

Ha érdekel, hol tudod biztonságosan, 5 év kibővített garanciával megvásárolni ezt az objektívet, nézz szét a hivatalos forgalmazóink termékei között!

Figyelem! A szürke importból származó termékek veszélyesek. További információ...