TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD

Bajonett: Canon, Nikon

A 70-210 sokaknak ideális választás a 70-200-zal szemben, ráadásul, most különösen kedvezményes áron beszerezhető.

 

Az A034-et sokoldalúságra terveztük, így kiváló optikai teljesítmény jellemzi a teljes zoom-tartományban. Három LD (alacsony szórású) lencsetag alkalmazása lehetővé teszi, hogy az optika hatékonyan korrigálja a kromatikus aberrációkat, miközben tiszta, éles rajzolatot biztosít a kép szélein is. A maximális nagyítás aránya 1:3.1, ami a legmagasabb az osztályában,* és ultra-lágy bokeh  hatást biztosít. A speciális kialakítású optika belsejében két processzor is helyet kapott: ez biztosítja a számítási teljesítményt a villámgyors automatikus élességállítás és képstabilizálás párhuzamos használatához.

 

*A 70-200 mm-es full-frame vázakhoz készített cserélhető objektívek között (2018 januári felmérés - Tamron)

Ez az optikánk megnyerte az Expert Imaging and Sound Association "Legjobb termék" díját. A patinás világszervezet minősítése alább olvasható:

 

"A Tamron legújabb teleobjektívje a kiváló minőségű optikát ötvözi a konstans f / 4 maximális rekeszértékkel, a gyors és néma autófókusszal és az optikai stabilizálással, mindezt az egyenértékű lencsék költségének töredékéért. Olyan lenyűgöző éles képeket biztosít, amelyek minimális kromatikus aberrációt mutatnak, és vonzó háttéréletlenséggel rendelkeznek. Viszonylag könnyű, nedvességálló szerkezete azon fotósok számára is vonzó lehet, akik rendszeresen a terepen fényképeznek. Nagyszerű képminősége, robusztussága és a hordozhatóság miatt, nagyszerű választás lehet a lelkes fotósok számára."

 

EISA 2018-2019 - Legjobb termék díj

Fedezd fel a közelik izgalmas világát

 

A kategóriájában kivételesnek számító x0,32-es nagyítással és 0,95 m-es minimális tárgytávolsággal könnyedén olyan hatású képeket készíthetsz, amik lenyűgözően emelik ki a közeli témát a képeden.

Belső kialakítás

 

Ennek a zoomobjektívnek nem változik a hossza használat közben, a belső kialakításnak köszönhetően. A belső lencsetagok mozgatását úgy oldottuk meg, hogy csak minimális mértékben tolódjon arrébb az optika súlypontja, ez pedig stabil fényképezést, éles képeket jelent a gyakorlatban.

Időjárásálló konstrukció

 

Ezt objektívet nyugodtan előveheted rosszabb időjárási körülmények között is, nem lesz semmi baja, ha ráfröccsen egy kis víz. A frontlencsét zsír- és víztaszító magnézium-fluoriddal vontuk be.

Villámgyors élességállítás, stabil, éles képek

 

A gyors autofókusz és a megbízható képstabilizátor esszenciális egy teleobjektív esetében. A pillanat hamar elillan, a fotósnak gyakran gyorsan kell reagálnia. Ez az objektív az ilyen helyzetekben gyors és megbízható partner a fotós kezében. Két processzor dolgozik azon, hogy mindkét funkció párhuzamosan is elérhető legyen, maximális gyorsasággal. (Négy fényértéknyi képstabilizálás érhető el - CIPA; EOS -5D illetve Nikon D810 felhasználásával.)

Új lehetőségek: TAP-in dokkoló

 

A Tap-in dokkolóval frissíthető az objektív vezérlőszoftvere, egyedi autofókusz beállítások adhatóak meg, és testre szabhatóak az objektív egyéb funkciói is.

Opcionális Arca Swiss kompatibilis állványgyűrű

 

A magnéziumötvözetből készült könnyű gyűrű villámgyorsan rögzíthető és eltávolítható, az Arca Swiss többállású zárszerkezete pedig nagy mértékben segíti a kamera gyors pozicionálását.

Alacsony szórású

Ha érdekel, hol tudod biztonságosan, 5 év kibővített garanciával megvásárolni ezt az objektívet, nézz szét a hivatalos forgalmazóink termékei között!

Figyelem! A szürke importból származó termékek veszélyesek. További információ...