TAMRON 18-200mm f/3.5-6.3 Di III VC

Bajonett: Canon, Sony

A tükör nélküli, cserélhető objektíves fényképezőgépekhez való nagy teljesítményű zoom objektív kitűnő minőségű képet alkot kompakt és könnyű méretű házban

 

Nagy teljesítményű zoom objektív kitűnő képminőséggel, 18-200mm tartománnyal (megfelel 28-310mm-nek a 35mm-es formátumban), VC (Vibration Compensation - Optikaiképstabilizátor) funkcióval, és csendes léptető motorral az autofókusz mechanizmushoz. Élvezze a kényelmesebb videokészítési lehetőségeket, és a kibővített fényképezései opciókat.

 

 

· Ez az objektív nem használható a beépített tükördobozzal rendelkező digitális tükörreflexes (SLR) fényképezőgépekhez, illetve a 35mm-es filmhez való tükörreflexes (SLR) fényképezőgépekhez.

· Ez a termék megfelel az Olympus Imaging Corporation és a Panasonic Corporation által létrehozott "Micro Four Thirds System Standard" ("Mikro négyharmados rendszerszabvány") követelményeinek. A Micro Four Thirds™ és a Micro Four Thirds logo jelzések az Olympus Imaging Corporation kereskedelmi védjegyei vagy bejegyzett kereskedelmi védjegyei Japánban, az Egyesült Államokban, az Európai Unióban és más országokban. A jelen dokumentumban található cég- és terméknevek az illető tulajdonosaik kereskedelmi védjegyei vagy bejegyzett kereskedelmi védjegyei.

· Ez az objektív nem használható a beépített tükördobozzal rendelkező semmilyen digitális tükörreflexes (SLR) fényképezőgéphez, illetve a 35mm-es filmhez való semmilyen tükörreflexes (SLR) fényképezőgéphez.

· Ennek a modellnek a Sony verziója megfelel az E-mount szerelék követelményeinek. Kifejlesztésére az után került sor, hogy a Sony Corporation nyilvánosságra hozta az E-mount szerelék alapvető műszaki adatait.