TAMRON 16-300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO

Bajonett: Canon, Nikon, Sony

A legújabb optikagyártási technológiánknak köszönhetően korábban soha nem látott fényképészeti megoldások váltak elérhetővé egyetlen objektív segítségével.

 

Az APS-C szenzorokkal felszerelt vázakhoz készített megazoom objektívünkkel ugyanolyan könnyen készíthető nagylátószöget igénylő belső felvétel és távoli témákat megragadó telefotó egyaránt.

 

A fantasztikus ráadás, hogy a minimális tárgytávolság mindössze 35 cm a teljes zoomtartományban, így makrófotózásra is van lehetőség.

Az extrém kompakt dizájn ellenére a képek tűélesek: Ezt innovatív módon, aszfériuks és többrétegű lencsékkel értük el. A végeredmény egy kisméretű, de 18.8x nagyítással rendelkező kompakt zoomobjektív, amit bárhová magaddal vihetsz.

Kompakt, profi, sokoldalú

Megazoom

A megazoom osztály korábban soha nem látott nagyságú zoomtartományt fed le, a nagylátószögtől a telefotóig. Ez az objektív egy kategóriateremtő modell, úttörő megoldásoknak köszönhetően készült el. A hatalmas zoomtartomány kompakt mérettel, éles képpel és alacsony súllyal párosul, így ez az objektív ideális választás a legtöbb fényképezési helyzethez.

PZD - tűéles és gyors élességállítás

 

Ebben az objektívben ultrahangos motorok mozgatják a lencséket. Az ultrahangos motor egy olyan speciális villanymotor, amelyben a forgórész elmozdulását az álló részben piezoelektromos úton keltett ultrahang rezgések váltják ki. Ez csendesebb, gyorsabb és pontosabb autófókuszt tesz lehetővé, mint a hagyományos motorok.

VC képstabilizálás (Vibration Compensation)

A gyors autófókusz nem elég: fontos, hogy a bemozdulásos elmosódást is elkerüljük. A Tamron VC objektívek kiállták a próbát: elmosódás nélküli, éles képeket készítenek, rossz fényviszonyok között is.

 

A Sony vázakhoz készült objektívek nem használnak optikai képstabilizálást, mivel ez a funkció be van építve a Sony fényképezőgépekbe.

Cseppálló konstrukció

 

A szabadtéri örömfotózásnak nem lesz akadálya egy kis víz: Ezt az objektívet időjárásálló szigeteléssel terveztük. Ez azt jelenti, hogy a ráfröccsenő vízcseppek nem ártanak neki, de folyó vízbe természetesen nem tanácsos beleejteni.