TAMRON AF 14-150mm f/3.5-5.8 Di III (m4/3)

Bajonett: Micro 4/3

Bemutatjuk a Tamron első Micro négyharmad rendszerű objektívjét: Egy nagy teljesítményű All-in-one zoomoptikát, két különböző színben.

 

A Micro 4/3 Az Olympus és a Panasonic közösen fejlesztett  rendszere a kompakt tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépek között. A rendszer előnye, hogy jó minőségű képeket lehet készíteni a DSLR rendszerekhez képest sokkal kisebb és könnyebb felszereléssel.

 

A Tamron tovább bővítette a Micro 4/3 rendszer lehetőségeit ezzel  az innovatív 14-150mm-es zoomobjektívvel, ami Full-Frame méretben egy 28-300mm-nek felel meg.

 

Kiváló optikai teljesítménye és nagy zoomtartománya rengeteg feladatra alkalmassá teszi. Ideális társ az utazáshoz, családi programokhoz, és a kreatív fényképezéshez. Fekete és ezüst színben egyaránt elérhető, hogy külsőségekben is passzoljon a gépedhez.

Kompakt méret, profi minőség

Megazoom

 

A megazoom osztály korábban soha nem látott nagyságú zoomtartományt fed le, a nagylátószögtől a telefotóig. Ez az objektív egy kategóriateremtő modell, úttörő megoldásoknak köszönhetően készült el. A hatalmas zoomtartomány kompakt mérettel, éles képpel és alacsony súllyal párosul, így ez az objektív ideális választás a legtöbb fényképezési helyzethez.