TAMRON SP 35mm f/1.8 Di VC USD

Bajonett: Canon, Nikon

Technológiailag fejlett rendszerek között, nagy pixelsűrűségű szenzoroknál érzik a legjobban magukat az SP széria objektívjei. Kivételes optikai teljesítmény, lenyűgöző funkcionalitás: ez a SP 35mm F/1.8 Di VC USD.

 

Ez egy 35mm-es "alapobjektív", ami a beépített VC képstabilizátornak köszönhetően könnyű, szabad kezes fotózást tesz lehetővé, akár hihetetlenül gyenge fényviszonyok között is. (Három fényértéknyi előnyt nyerhetünk.) A minimális tárgytávolság mindössze 0,2m, és kivételes képminőség teljesen nyitott blende mellett is rögtön észrevehető.

Közelebb a közelponthoz

Közeli helyeken: 0,2 m minimális tárgytávolság

 

Kreatív lehetőségek soha nem látott tárháza nyílik meg előttünk a 20 centiméteres közelpontnak köszönhetően. Férkőzz a téma közelébe, és ragadd meg a pillanatot!

Innovatív és különleges alapobjektív gyorsan mozgó f/1.8 blendével

 

A japán csúcstechnológia legjava teszi mindezt lehetővé. Letisztult, elegáns megjelenés, kiemelkedő fényerő, soha nem látott gyorsaság.

Nagy teljesítmény F/1.8 rekesz mellett

 

A kiemelkedő fényerőhöz elképesztő részletgazdagság és rendkívüli gyorsaság társul. Ez teszi igazán kivételessé ezt az optikát, és persze a speciális szoftverrel megerősített VC képstabilizátor rendszer, ami rossz fényviszonyok között is lehetővé teszi a szabad kezes fényképezést, három fényértéknyi előnyt biztosítva.

Magnézium-fluorid bevonat a frontlencsén

 

A frontlencse könnyen koszolódik vagy megsérülhet, főleg szabadtéri fotózásnál, ezért ez a lencse magnézium-fluorid bevonatot kapott. Ez védi a lencsét, víz- és zsírtaszító hatású, és megkönnyíti, az esetleges szennyeződések eltávolítását.

A magnézium-fluorid bevonatú jobboldali lencsét hiába próbáltuk összekenni egy olajalapú festéket tartalmazó filctollal. A bevonat nélküli lencsére rajzolni is lehet.

eBAND és BBAR bevonat

 

Ezekkel az általunk szabadalmaztatott technológiákkal korábban soha nem látott optikai teljesítményt tudtunk elérni. A technológiánk lényege, hogy különböző vastagságú bevonatrétegekkel különböző hullámhossztartományokban szűrjük ki a nem kívánatos fényeket.

 

Az új generációs BBAR (Broad-Band Anti-Reflection - Szélessávú Visszaverődésgátló) többrétegű becsillanásszűrők erre az objektívre kifejlesztett változata. Akivételes képminőség annak köszönhető, hogy a saját fejlesztesű eBand bevonatunkkal együtt használjuk.

 

Az eBand egy nanostruktúrált lencsebevonat, ahol a struktúravastagság nem nagyobb, mint a kiszűrendő szögből beeső látható fény  lehetséges hullámhosszai.

Ez a két megoldás együtt teszi lehetővé, hogy szellemképtől, tükröződéstől és becsillanástól mentes, kristálytiszta és élénk színvilágú képeket tudjunk készíteni.

Ellenáll az elemeknek

 

A cseppálló felépítés megvédi az optika belsejét az időjárás viszontagságaitól, és kényelmes útitárssá teszi az objektívet merészebb utazásokhoz is.

VC  - Képstabilizálás

 

A nagy pixelsűrűségű szenzorokkal készített képeken a legkisebb bemozdulás is látszik. A kivételes képminőség megőrzését  csak állványos fotózással vagy egy különlegesen erős képstabilizátorral tudjuk elérni. A 35mm-es, fix gyújtótávolságú full-frame objektívek között ez az első, ami ilyen erejű képstabilizátorral készül.

Ha érdekel, hol tudod biztonságosan, 5 év kibővített garanciával megvásárolni ezt az objektívet, nézz szét a hivatalos forgalmazóink termékei között!

Figyelem! A szürke importból származó termékek veszélyesek. További információ...