TAMRON SP 85mm f/1.8 Di VC USD

Bajonett: Canon, Nikon, Sony

Ahogy egy jó festő is ösztönösen a legjobb ecsethez nyúl, olyan magabiztosan nyúl a a portréfotós 85mm-es objektívjéhez. Ez a gyújtótávolság ideális ahhoz valósághűen örökítsük meg az arcvonásokat.

 

A 85mm ideális minden szempontból: még a személyes interakciót is lehetővé teszi, hiszen ideális távolságra állhatunk a modellünktől.

A Tamron SP 85mm F/1.8 a világ első* 85mm-es, nagy fényerejű és képstabilizátoros portréobjektívje. Az egyedi konstrukció lehetővé tette, hogy beépítsük az egyedi VC képstabilizátor rendszerünket jelentős súly- és méretnövekedés nélkül. Mindez 3,5 fényértéknyi előnyt ad a fotós kezébe.

 

* A 85mm f/1,8 cserélhető objektíves DSLR kamerákhoz készült objektívek között

Minden portré egy újabb történet

VC képstabilizálás (Vibration Compensation)

 

A gyors autófókusz nem elég: fontos, hogy a bemozdulásos elmosódást is elkerüljük. A Tamron VC objektívek kiállták a próbát: elmosódás nélküli, éles képeket készítenek, rossz fényviszonyok között is.

 

A Sony vázakhoz készült objektívek nem használnak optikai képstabilizálást, mivel ez a funkció be van építve a Sony fényképezőgépekbe.

A téma éles, a háttér krémes

 

A magas pixelsűrűségű modern kamerák igényeihez igazodva különösen tiszta és éles képet kell adnia egy objektívnek. Épp ezért az F016 lencsetagjai alacsony szórású és extra alacsony szórású üvegből készülnek,  és a Tamron egyedi eBand és BBAR lencsebevonatait használják.

 

A mérnöki kihívás a tökéletes portréobjektívvel kapcsolatban az ellentmondásos igényekben rejlik. Egyfelől mindenki tűéles, részletgazdag képeket szeretne csinálni, ugyanakkor a téma kiemeléséhez mindenki szeret elmosódott hátteret bokeh fényeket használni.  A Tamron mérnökei azt tudták - teljesen egyedi módon - megoldani, hogy krémesen lágy, egybeolvadó háttér előtt, részletgazdag témát tudjunk megjeleníteni.

Taszítja a vizet és a zsírt, időjárásálló

 

Különlegessége az objektív szerkezetének, hogy speciális tömítőanyagokkal időjárásállóvá tettük. A magnézium-fluorid bevonat a frontlencsén taszítja a vizet és gátolja a zsíros ujjlenyomatfoltok kialakulását is.

A magnézium-fluorid bevonatú jobboldali lencsét hiába próbáltuk összekenni egy olajalapú festéket tartalmazó filctollal. A bevonat nélküli lencsére rajzolni is lehet.

Új lehetőségek: TAP-in dokkoló

 

A Tap-in dokkolóval frissítheted az objektív vezérlőszoftverét, egyedi autofókusz beállításokat adhatsz meg, és testre szabhatod az objektív egyéb funkcióit is. Az extra alkotói szabadság mellett kényelmet is jelent: nem kell az objektív kalibrálásához szervizhez fordulni.

Extra alacsony szórású

Alacsony szórású

Ha érdekel, hol tudod biztonságosan, 5 év kibővített garanciával megvásárolni ezt az objektívet, nézz szét a hivatalos forgalmazóink termékei között!

Figyelem! A szürke importból származó termékek veszélyesek. További információ...