TAMRON SP AF 60mm f/2.0 Di II LD [IF] Macro 1:1

Bajonett: Canon, Nikon, Sony

Kompakt, könnyű, 60mm-es (megfelel 93mm-nek a 35mm-es formátumban) makró objektív APS-C fényképezőgépekhez. Élvezze a makró felvételek készítésének teljes ragyogó palettáját, a gyors F/2 blende által lehetővé tett éles képminőséget és lágy elmosódó hatásokat.

Közelebb az apró dolgokhoz

Élvonalban a képminőség

 

Az optika belsejében találhatóak alacsony (LD) és extra alacsony szórású lencsetagok is (XLD). Utóbbiak olyan különleges üvegből készülnek, ami a fluroithoz hasonló törésmutatóval rendelkezik. A törésmutató az anyagok fénytörési képességét méri: minél kisebb az érték, annál inkább alkalmas arra, hogy jó képminőséget biztosítson, és javítsa az optikai teljesítményt. Ennek az anyaghasználatnak köszönhető, hogy eltűnik a kromatikus aberráció, ami korábban sok problémát okozott a telefotó fotográfiában. A végeredmény így mindig torzításmentes, éles és magas színhűségű kép lesz az egész zoomtartományban.

1:1 Makró

 

Ennek a lencsének 1:1 nagyítási aránya van, így a legapróbb részletekre is rá lehet fókuszálni. Közelikhez, állatokhoz és növényekhez,  csendélethez ideális választás. A kivételes képminőségnek hála portréfotósok körében is népszerű a 272E.