Akárcsak a legutóbbi évben, úgy idén is sikerült bezsebelni a magasfokú minősítésű EISA díjakat. A Tamron objektívei közül egyből három nyerte el ezt a rangos minősítést.

Az egyik ilyen volt a 18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD, ezenkívül a 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2, valamint a 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD.

EISA UTAZÓ ZOOM OBJEKTÍV 2022-2023

18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD (Model B061)

Ez az optika ideális a praktikum kedvelőinek Fujifilm és Sony APS-C kamerákhoz. Széleskörű zoom-tartománya lehetővé teszi, hogy minden helyzetben tökéletes minőségű képek és videók készüljenek vele, legyen szó tájképekről, vagy a természet csodáinak részleteiről. A VC (vibráció kompenzálás) mechanizmussal kevés fény ellenére is éles fotók készíthetőek.

EISA STANDARD ZOOM OBJEKTÍV 2022-2023

28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Model A063)

Ennek a korábbi Tamron modellnek a képminősége egy standart optikához képest sokkal magasabb, ehhez képest az új kiadás még többet ad használójának. Az optikai konstrukció újra lett gondolva és az új anti-reflexiós borítás meggátolja a vizuális torzulásokat. Ehhez a modellhez kiválóan alkalmazható a felhasználók által is hitelesített Tamron Lens Utility szoftver.

EISA ZOOM OBJEKTÍV 2022-2023

35-150mm F/2-2.8 Di III VXD (Model A058)

A Tamron fejlesztett egy egyedi optikát a Sony-E tükör nélküli camerára. Amit nyújtani tud az nem más, mint egy elképesztő minőségű és kiterjesztett zoom-tartomány. Utóbbi tulajdonságának köszönhetően potenciálisan leválthat több elsőrangú objektívet. A benne rejlő VXD motor rendkívül gyorsan és tűpontosan operál, ez szépen adaptálódik a Sony kameráknál. Az optikai stílus és a legújabb borítás lélegzetelállító élességet és kontrasztot kínál főleg portrékhoz és dokumentarista fotókhoz, de stúdió fotózások alkalmával is helyt áll.

Az EISA díjról

Az EISA szakimai zsűrije minden évben elbírálja a piacon megtalálható termékeket. A szakmai zsűri majd 59 technológiai magazin szakértőiből áll össze és a következő kategóriájú termékeket vizsgálják: hi-fi, házimozi, fotó, videó, autó és elektronika.

EISA díjas Tamron objektívek

Az alábbiakban felsoroljuk az eddig EISA díjat nyert optikákat.