A világ legkisebb és legkönnyebb teleobjektív zoomja full-frame tükör nélküli fényképezőgépekhez.

Nikon Z bajonettel!

A TAMRON 70-300mm F4.5-6.3 teleobjektív a legkisebb méretet és súlyt fogja ötvözni a magas képminőséggel, a TAMRON koncepciója szerint, amely nem más, mint

“minden fotósnak élveznie kell a könnyű és kényelmes teleobjektíves fényképezést”.

Az objektív nedvességálló bevonattal fog rendelkezni a kültéri felvételekhez, így biztosítva extra védelmet, valamint BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) bevonattal, így az objektív nem csak nedvességálló, de még antireflexiós is lesz.

Egy rendkívül praktikus objektív lesz, amely lehetővé teszi a fotósok számára, hogy úgy élvezzék a teleobjektíves fényképezést, mint még soha, legyen szó tájképekről, portrékról, sportfotókról, valamint háziállatokról. Emellett természetesen támogatni fogja a TAMRON Lens Utility szoftvert is.

SPECIFIKÁCIÓK

Kompakt teleobjektív zoom

A TAMRON 70-300mm kompakt, könnyen hordozható külsőt fog kapni, amely így mindössze 150,3 mm hosszal fog rendelkezni, maximális átmérője 77 mm lesz, és alig több, mint fél kilóval érkezik. A fotósok minden eddiginél könnyebben tapasztalhatják majd meg a valódi teleobjektívekre jellemző korlátozott mélységélességet. Ez az objektív azoknak a felhasználóknak is ideális lesz, akik csökkenteni szeretnék csomaguk súlyát. A tájképek és sportfotók mellett a felhasználók a telefotók széles skáláját élvezhetik majd. Ideális például portrék, pillanatképek készítéséhez is.

Kiemelkedő optikai teljesítmény hordozható kivitelben

A tervezés során a legújabb technológiát alkalmazzák a fejlesztők, így a 70-300mm F4.5-6.3 optikai kialakítása sikeresen ötvözi a kompakt méretet és a nagyszerű képminőséget. Az optika 15 elemből fog állni, mely 10 csoportban fog elhelyezkedni, egy LD (alacsony szórású) lencsetaggal, amely pontosan elrendezve elnyomja a tengelyirányú kromatikus és egyéb aberrációkat, amelyek a teleobjektíveknél valószínűleg előfordulnak. A 300 mm-es, gyakran használt teleobjektív gyújtótávolságnál a kialakítás kiváló felbontást fog biztosítani. Az új zoom a TAMRON BBAR bevonatának köszönhetően, amely világhírű tükröződésgátló teljesítményéről ismert, a teljes zoomtartományban rendkívül éles és tiszta képeket fog készíteni.

Az RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive) csendes működésű léptetőmotoros fókuszmeghajtás

Az AF-meghajtó olyan érzékelővel fog érkezni, amely pontosan érzékeli az objektív helyzetét, míg az RXD motoregység optimális AF-vezérlést fog biztosítani. Ezáltal nagyon gyors és pontos autofókusz érhető el, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a gyakran teleobjektíves zoomobjektívekkel felvett, folyamatosan mozgó felvételeknél is tűéles fókuszt tartsanak fenn.

TAMRON Lens Utility szoftver

A “Nikon Z mount rendszerrel” kompatibilis verzióval a felhasználók a saját fejlesztésű TAMRON Lens Utility szoftverét használhatják. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén frissítsék az objektívet a legújabb firmware-re, anélkül, hogy a fényképezőgépen keresztül kelljen frissíteniük. A firmware információs képernyőn a felhasználók megerősíthetik, hogy objektívjük a legújabb verzióval rendelkezik-e, és frissítést végezhetnek, ha újabb firmware áll rendelkezésre.

Nedvességálló lencse

A lencse rögzítési területén és más kritikus helyeken tömítések találhatók a nedvesség és/vagy az eső beszivárgásának megakadályozására. Ez a nedvességálló konstrukció védelmet biztosít, a kedvezőtlen időjárási körülményekben.