A 11-20mm f/2.8 Di III-A RXD objektívünk hamarosan elérhető lesz Fujifilm X-mounthoz

2023. Feb. 22. | Bejelentések, Breaking

A TAMRON bejelentette a FUJIFILM X-bajonettel rendelkező tükör nélküli APS-C fényképezőgépekhez való 11-20mm F/2.8 Di III-A RXD ultra nagy látószögű zoomobjektív fejlesztését.

Termékoldal:

B060

11-20mm

f/2.8 Di III-A RXD

Legfontosabb termékjellemzők

1. Ultraszéles látószögű zoomobjektív nagy fényerejű f/2.8 rekeszértékkel és kiváló használhatósággal
2. Kiemelkedő optikai teljesítmény
3. Kivételesen csendes RXD léptetőmotoros egység, amely tökéletesen alkalmas videós használatra
4. 0,15 m (5,9 in) MOD a 11 mm-es gyújtótávolságnál a kreatív ultraszéles látószögű makróhoz
5. Nedvességálló kialakítás és fluorbevonat az extra védelem érdekében

A TAMRON 11-20mm f/2.8 ultraszéles látószögű zoomobjektív  fix f/2.8 rekeszértékkel rendelkezik. A tág rekeszérték ellenére az objektív nagyon kompakt, és APS-C tükör nélküli fényképezőgéppel párosítva igazán kiegyensúlyozott egységet alkot.

Univerzális zoomtartományával, amely a 35 mm-es formátumon 16,5-30,0 mm-nek felel meg, számos mindennapi fotómotívumhoz alkalmas. A 11 mm-es kezdeti gyújtótávolsággal az objektív a lehető legnagyobb, 1:4-es leképzési aránnyal már 15 cm közelpontból is lenyűgöző közeli felvételeket tesz lehetővé. Ezzel a funkcióval  a nagylátószögű objektívekre jellemző optikai effektusokat érhetünk el.

A csendes RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive) autofókusz fotózásnál és videózásnál egyaránt előnyös. Az időjárásálló tubus és a külső lencsetag tartós fluorbevonata extra védelmet nyújt a szabadban történő fényképezéskor.

Kompakt kialakításával, sokoldalú gyújtótávolság-tartományával,  f/2.8 rekeszértékével és kiváló képminőségével ez az objektív ideális választás utazáshoz, utcai és tájképfotózáshoz, valamint számos mindennapi helyzet megörökítéséhez egyaránt.